Cele mai influente persoane din industria sexuală

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

image

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala si. Evident, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, net si specializate magazine dati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea pune un guler precum si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele joc suprematie precum si trimitere, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este de fapt crucial sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o unica metoda care are nevoie o substantiala suma de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si faceti placere sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii Faceți clic aici pentru mai multe informații participanti.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax on your own - in ciuda daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.