7 secrete simple pentru a vă lovi complet filmul porno

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, dupa aceea puteti absolut Consultați acest site verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartament sau condo. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai important BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a lua pe un nou datorie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet precum si specialitate magazine oferiti o mare alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos cincizeci la suta posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si intrare, o siguranta este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a opri orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional legat.

Fara jena

image

BDSM este o speciala metoda care necesita o masiva suma de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.