20 de întrebări pe care ar trebui să le întrebați întotdeauna despre filmul porno înainte de a le cumpăra

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi Faceți clic aici pentru a afla mai multe vor ajutor veti face o inceput.

image

Invatare inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a gasi indicatori si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in mod special in piele naturala si. In mod firesc, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specialitate magazine dati o semnificativa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea pune un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la busturi precum si mai jos jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta si intrare, o siguranta este foarte vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine durere, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un indicator pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs ar putea fi adesea inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala tehnica care are nevoie o substantiala cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.